דלג לתוכן הראשי
הגדרת אזור העבודה שלכם עוזרת לכם לארגן שיתוף פעולה, אבטחה ומיתוג לפני שאתם מתחילים לבנות אפליקציות עם הצוות שלכם. מהגדרות אזור העבודה שלכם, תוכלו ליצור אזורי עבודה חדשים, לשלוט במי שיש לו גישה, לחבר דומיין ממותג ולהגדיר אפשרויות אבטחה כגון SSO.
אנחנו בתהליך עדכון כל החשבונות למודל אזור העבודה החדש הזה. אם החשבון שלכם עוד לא עודכן ומה שאתם רואים לא תואם לדף זה, קראו במקום על מודל אזור העבודה הקודם.

יצירת אזור עבודה חדש

כשאתם יוצרים אזור עבודה חדש, אתם הופכים אוטומטית לבעלי אזור העבודה ורק אתם יכולים לנהל אותו עד שתזמינו אחרים.
יש הגבלה על מספר אזורי העבודה שאתם יכולים להיות בעליהם. ראו כמה אזורי עבודה יכולים להיות לי?
כדי ליצור אזור עבודה:
  1. לחצו על שם אזור העבודה שלכם בפינה השמאלית התחתונה של החשבון שלכם.
  2. לחצו על שם אזור העבודה בראש התפריט כדי לפתוח את רשימת אזורי העבודה.
  3. לחצו על Add new workspace בתחתית הרשימה.
  4. הזינו שם לאזור העבודה שלכם.
  5. לחצו על Create workspace.
תפריט אזור העבודה, עם Add new workspace מסומן ברשימת Workspaces

יצירת אזור עבודה חדש בחשבון Base44 שלכם


הגדרת אזור עבודה

כבעלים או מנהל של אזור עבודה, תוכלו להתאים אישית את הגדרות אזור העבודה שלכם לצרכי הצוות. מהגדרות אזור העבודה, תוכלו לנהל את שם ותיאור אזור העבודה, התוכנית והחיוב, השימוש בקרדיטים, החברים והאימות. בתוכנית Enterprise (Business או Enterprise), תוכלו גם להגדיר אפשרויות ברמת אפליקציה מ-Governance. כדי להגדיר את אזור העבודה שלכם:
  1. לחצו על שם אזור העבודה שלכם בפינה השמאלית העליונה של החשבון שלכם.
  2. לחצו על Settings.
  3. תחת General, לחצו על Overview.
  4. עדכנו את ההגדרות שלכם, כולל Workspace name ו-Workspace description.
Setting up your workspace information

הגדרת מידע אזור העבודה שלכם


הגדרת SSO לאזור העבודה שלכם

Single Sign-On (SSO) מאפשר לכולם בארגון שלכם לגשת ל-Base44 עם הכניסה של החברה שלכם במקום סיסמאות נפרדות. כשאתם מפעילים SSO לאזור העבודה שלכם, ספק הזהות שלכם (כגון Google או Microsoft) שולט במי שיכול להיכנס, מה שעוזר לשמור על גישה מאובטחת ועל onboarding פשוט. כדי לחבר את אזור העבודה שלכם לספק הזהות שלכם ולהפעיל SSO, עקבו אחר השלבים ב-הגדרת SSO.

אימות דומיין אזור העבודה שלכם

אימות הדומיין של אזור העבודה שלכם מאשר שאתם שולטים בדומיין שהזנתם ומאפשר לכם להשתמש בו בבטחה עם SSO וכללי גישה מבוססי מייל באזור העבודה שלכם.
אימות DNS יכול לקחת כמה דקות, בהתאם לספק הדומיין שלכם. ברגע שרשומות ה-DNS שלכם מתעדכנות, Base44 מאמתת אוטומטית את הדומיין שלכם. אם האימות לא מסתיים לאחר זמן מה, לחצו על Reset בקטע Domain Verification כדי ליצור רשומת TXT חדשה ונסו שוב.
כדי לאמת את הדומיין של אזור העבודה שלכם:
  1. לחצו על שם אזור העבודה שלכם בפינה השמאלית העליונה של החשבון שלכם.
  2. לחצו על Settings.
  3. לחצו על Authentication.
  4. תחת Verified Domains, הזינו את הדומיין שלכם בשדה Add domain.
  5. לחצו על Verify.
  6. בפאנל Add DNS records for [your-domain], העתיקו את הפרטים של Host / Name ו-Value עבור רשומת TXT.
  7. בלשונית חדשה, התחברו לספק הדומיין שלכם.
  8. עברו להגדרות ה-DNS עבור הדומיין שלכם.
  9. הוסיפו רשומת TXT חדשה באמצעות Host / Name ו-Value המדויקים המוצגים באזור העבודה שלכם.
  10. שמרו את שינויי ה-DNS שלכם אצל ספק הדומיין שלכם.
  11. חזרו לאזור העבודה שלכם והמתינו ש-Base44 תבדוק את רשומות ה-DNS שלכם. אתם רואים את עדכון הסטטוס תחת Verified Domains.
The Verified Domains card on the Authentication page

אימות דומיין אזור העבודה שלכם


ניהול אזור העבודה

שנו את שם אזור העבודה, העבירו אותו לחבר אחר או עזבו אזור עבודה שאתם כבר לא צריכים.

שינוי שם של אזור עבודה

תנו לאזור העבודה שם שקל לזהות, למשל שם הצוות או החברה שלכם.
רק בעלים ומנהלים של אזור העבודה יכולים לשנות את השם שלו.
כדי לשנות שם של אזור עבודה:
  1. לחצו על שם אזור העבודה שלכם בפינה השמאלית התחתונה של החשבון.
  2. לחצו על Settings.
  3. תחת General, לחצו על Overview.
  4. תחת Workspace name, הזינו שם חדש.
הגדרות Overview של אזור העבודה עם שדה Workspace name מודגש

שינוי שם אזור עבודה מהגדרות Overview

העברת בעלות

לכל אזור עבודה יש בעלים אחד, ואי אפשר לשנות את הבעלים מרשימת החברים. כדי להפוך חבר אחר לבעלים, פנו לצוות Customer Care וציינו איזה חבר צריך לקבל את הבעלות.
הבעלים החדש חייב להיות כבר חבר באזור העבודה שקיבל את ההזמנה. אורחים לא יכולים להפוך לבעלים. לכן קודם קדמו את האורח לתפקיד Editor או Viewer, כמתואר בניהול אורחים.
אחרי ההעברה:
  • לבעלים החדש יש שליטה מלאה באזור העבודה, כולל חיוב. הבעלים הקודם נשאר באזור העבודה כחבר.
  • המסלול, הקרדיטים, החברים והאפליקציות נשארים באזור העבודה.
  • אמצעי התשלום השמור לא משתנה. לכן הבעלים החדש צריך לעדכן את אמצעי התשלום אם הוא לוקח על עצמו את התשלומים.
  • אם זה היה אזור העבודה האישי של הבעלים הקודם, זה שנוצר כשהוא נרשם, הוא הופך לאזור עבודה משותף רגיל.

עזיבת אזור עבודה

אם אתם חברים באזור עבודה, תוכלו לעזוב אותו בכל עת מ-Overview בהגדרות אזור העבודה. כשאתם עוזבים, אתם מאבדים גישה לכל האפליקציות שלו, וכל אפליקציה שבבעלותכם עוברת לבעלי אזור העבודה. אם אתם הבעלים, לא תוכלו לעזוב את אזור העבודה, אבל תוכלו קודם להעביר את הבעלות.
הגדרות אזור העבודה עם Leave workspace מודגש

עזיבת אזור עבודה

מחיקת אזור עבודה

לא ניתן למחוק אזור עבודה ישירות. תוכלו להסיר את כל החברים והאפליקציות שלו, אבל אזור העבודה עצמו נשאר פעיל. אם תמחקו את חשבון Base44 שלכם, כל אזורי העבודה שבבעלותכם יימחקו איתו לצמיתות. למדו עוד על מחיקת החשבון.
דף זה תורגם באמצעות בינה מלאכותית. למידע המדויק והעדכני ביותר, עיין בגרסה האנגלית.